Gezondheid

Naast eten heb ik natuurlijk ook drinken nodig. Meestal drink ik gewoon water (de fles 7Up die na mijn verjaardag – in november – overgebleven was, staat nog steeds onaangebroken in de kast), maar vandaag wilde ik eens iets anders proberen. Er is veel keuze in de supermarkt en aangezien ik dus meestal water drink, was er nog genoeg te vinden wat ik nog nooit gekocht heb. Ik besloot voor een klein flesje te gaan, voor het geval ik er niet blij van zou worden. Dan hoefde ik tenminste niet zo veel te drinken. Ik zag een rijtje ‘vitamin water‘ en wilde hier weleens iets van proberen. De smaak ‘sinaasappel calamansi’ klonk wel interessant; van een kalemannenvrucht had ik namelijk nog nooit gehoord.

Dsc03616

Waar ik al bang voor was, bleek te kloppen: het drankje was niet lekker. De smaak deed me nog het meest denken aan een gesmolten raketijsje; erg zoet en het leek niet of ik veel vitaminen naar binnen aan het werken was. De naam vind ik dan ook nogal misleidend, want er zullen vast mensen zijn die denken dat ze heel gezond bezig zijn als ze dit drinken. Terwijl het drankje vooral bestaat uit water met suiker en een klein beetje toegevoegde vitamine.

Ik was blij dat het een flesje van een halve liter was (wat overigens nog belachelijk duur was ook) en dronk het maar snel leeg. Maar hoe een calamansi smaakt weet ik nog steeds niet.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s