Eten

Wat is er nou leuker dan eten? Eten kopen, eten koken, eten eten; alles wat je ermee kan doen is leuk. Daarom ga ik het hier over, jawel, eten hebben.

En niet zomaar over eten. Het gaat om nieuwe ontdekkingen. Vanaf nu ga ik op avontuur in de supermarkt. Ik koop niet meer alleen de dingen waarvan ik weet dat ze lekker zijn. Ik ga, iedere keer als ik boodschappen doe, ook iets kopen wat ik nog nooit eerder heb gekocht.

Eet smakelijk! (Hoop ik.)

3 gedachtes over “Eten

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s