Thuis!

Na tien dagen met Derk en Lennert vakantie gevierd te hebben, ben ik weer veilig in Nederland aangekomen. Wat we in die tijd allemaal gedaan hebben is o.a. rondhobbelen op een dromedaris, zandduinen beklimmen, in een tentje slapen en theedrinken in de woestijn; heel veel in de bus gezeten van de ene plaats naar de andere; een superhotel gevonden met een legendarische eigenaar, pofadders bekeken op het plein, kommetjes gekocht, wachten op Lennert die winkels in gelokt werd, kipsnacks gegeten in Marrakech; en tenslotte naar huis gevlogen. Dit is natuurlijk heel kort samengevat. Voor de laatste foto’s kun je terecht op: http://www.flickr.com/photos/sonic-nurse.

Bslama!!!

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s