Weer een kort berichtje

Ok daar zit ik dan weer, met het leuke toetsenbord, dus forgive me voor de fouten die ik ga maken.

Donderdag beginnen de lessen pas dus nu heb ik nog niet zoveel te doen. Mijn ‘broer’ Abdel houdt van lang slapen en dan opeens verdwijnene en aangezie n ik in deze wirwar van straatjes de weg voorlopig nog niet weet te vinden kan ik ook niet alleen op pad gaan: Dus help ik maar een beetje met afwassen, ga ik lezen, of spelen met mijn hyperactieve maar wel superleuke ‘broertje’ Ilias van 6. Het converseren gaat nog moeizaam omdat mijn Frans verre van perfect is en hier niet veel mensen Engels snappen.

Zondag was er een babyfeest, omdat deze baby een week eerder geboren was. Er kwam heel veel familie langs en er werd weer veel gegeten. De dag ervoor was er een schaap geslacht, waarvan ik getuige mocht zijn. de kinderen voden het geweldig en gingen eersterangs zitten om alles goed te kunnen zien. Iedereen ging zingen en lachen. ik vond het zelf iets minder fijn maar ja, heb ik dat ook weer eens meegemaakt he! Het eten gebeurt met de rechterhand; iedereen eet van dezelfde schaal. Zodra de schaal er stond was het aanvallen geblazen!

Gisteren hebben we de andere deelnemers aan het project ontmoet, we zijn met 7 meiden. DE vrijwilligers van de organisatie zijn allemaal jongens, waarom zou dat toch zijn?

De stad is mooi maar erg druk, het is mooi weer, de mensen zijn aardig en gastvrij. Wat wil je nog meer?

Volgende keer meer… Salaam!

5 gedachtes over “Weer een kort berichtje

 1. Djekkie zegt:

  Heej Roosje! Wat leuk dat je bent gearriveerd. Ik ben ook weer veilig terug gekomen van de Oktoberfesten hoor, dus maak je geen zorgen ik kom je gewoon opzoeken in december. Zet al dat lekkere eten dus maar vast klaar!

  Enne, ben je al vanaf de Avenue Mohammed 5 bij dat tentje waar je broodje kaas kan halen (met die rode luifel en een barkruk aan de buitenkant) de medina ingelopen en rechtdoor in de hoofdstraat tot je op een begraafplaats uitkomt die schuin afloopt naar de oceaan? Dat is wel leuk namelijk, en ook het plein bij het mausoleum van een van die koningen is zeker aan te raden!

  Nou veel plezier weer, en tot over een paar weken!

 2. Rianne zegt:

  Heej!
  Je hebt nu dus al je eerste lesdag gehad! Ik ben benieuwd hoe dat was!
  Heb je al leuke plannen gemaakt voor dit weekend? Of moet je gelijk al hard aan de studie!
  Liefs Rianne

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s