De zenuwen slaan toe

Morgen is het zover, dan moet ik al vroeg mijn bed uit om naar het vliegveld te vertrekken. Ik vlieg pas om 13.40, maar omdat ik zo slim was om mijn vlucht vanaf Brussel Charleroi te boeken (wist ik veel dat dit nog ruim een uur buiten Brussel ligt), moet ik langer reizen naar het vliegveld toe dan ik in het vliegtuig zal zitten. In Rabat zal ik opgehaald worden door mijn ‘host brother’ Abdel. Uitkijken dat ik niet met een verkeerde Abdel meega dan maar!

Nu zit ik te kijken naar mijn nog lege tas en te denken aan alle spullen die erin moeten. Ik zal zo toch eens moeten beginnen met inpakken, maar de mentale voorbereiding heeft nog even tijd nodig. Eerst ontbijten, douchen, naar de supermarkt… het werkwoord ‘uitstellen’ is mij niet vreemd.

Tot in Marokko!

00013

Een gedachte over “De zenuwen slaan toe

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s