Dag Antwerpen

Zo’n kort berichtje, en dan opeens wel allemaal reacties he. Het moet ook niet gekker worden. Maar goed, ik ben dus inmiddels weer thuis. De laatste avond in Antwerpen was gezellig, een beetje té op een gegeven moment. Samen met Pia en Brigitte had ik spaghetti gegeten en lekkere wijntjes gedronken. Dat ging dus wel goed. Ze hadden ook nog een afscheidscadeautje voor me gekocht! De dvd van ‘Anyway the Wind Blows’ van Tom Barman. Deze film speelt zich af in Antwerpen dus kan ik zo de stad nog eens zien (als ik eerst eens een dvd-speler koop tenminste) 🙂 En nog wat foto’s. Erg lief van ze!
Om een uur of twee werd het me allemaal een beetje teveel en moest de wastafel van Pia eraan geloven. Helaas was deze niet bestand tegen de spaghetti en moesten we hem proberen te ontstoppen. Lekker werkje zo middenin de nacht maar ik geloof dat het uiteindelijk nog goedgekomen is. Ach het is in ieder geval een gezellige laatste avond geweest 🙂
De volgende dag moest ik redelijk vroeg opstaan omdat mijn vader al om tien uur op de stoep zou staan! Het ging niet allemaal van harte, maar het is me gelukt om op tijd klaar te zijn. Gelukkig ging het na een tijdje wel weer wat beter en kon ik de autorit best goed volhouden. Maar moe was ik wel!
Thuis aangekomen alle spullen weer uit de auto laden en in mijn kamer zetten. En toen, waar moest ik beginnen? Een groot gedeelte van mijn kamer stond vol met dozen en tassen enzo en overal was het ook nog eens stoffig. Wat moest ik eerst doen? Ik denk dat ik dit een uur heb zitten bedenken voor ik echt iets ging doen. Maar goed, na een paar daagjes van stofzuigen, stoffen en spullen uitpakken ben ik nu wel zo goed als klaar. Paar kleine dingetjes nog, maar ik kan hier in ieder geval weer normaal leven.
En nu… beginnen aan de scriptie! Bedankt voor de reacties, leuk om te weten dat mensen het lezen. En voor al het bezoek natuurlijk, dat vond ik ook erg gezellig! En een blog over mij in Nederland, daar zie ik het nut niet zo van in 🙂

Een gedachte over “Dag Antwerpen

  1. Nick zegt:

    Veel succes met je Scriptie!!Ik gebruik een andere site voor mijn nieuwsberichten, < HREF="http://www.vanstart.be" REL="nofollow" TITLE="Vanstart nieuws">Vanstart Nieuws<>.groetjes,Nick

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s