Rare mannen

Vandaag was een rare, maar wel erg grappige avond. Eerst ben ik met Pia en Brigitte naar de pizzeria gegaan. Hier was het erg rustig dus de obers verveelden zich geloof ik een beetje. Ze zaten al wat grapjes te maken en op een gegeven moment zag ik ze met de kok staan lachen en naar ons kijken. En ja hoor, na een tijdje kwamen ze met een pizzaiola voor Brigitte aan. In hartjesvorm! Omdat we net allemaal een hele pizza op hadden, kon ze deze niet meer op en vroeg ze of ze hem mee mocht nemen. Alleen als ze hem zoende, of hem ook mee naar huis zou nemen! Uiteindelijk kreeg ze hem toch in een doos mee zonder er iets voor te doen. Maar het was wel erg grappig. We kregen ook nog een drankje van het huis, amaretto. Lekker hoor 🙂


Daarna zijn we maar weggegaan, aangezien wij de enige waren die er nog zaten. We wisten natuurlijk niet wat ze verder nog voor ons in petto zouden hebben, dus leek ons dit wel veiliger. We zijn maar richting de jeneverbar gegaan. Ook hier was het weer een beetje raar. Sowieso liep er een poes rond die gewoon bij ons op tafel kwam liggen, maar dat was wel leuk. Na een tijdje kwam een oudere man bij ons aan tafel staan, het was duidelijk dat hij al wel een paar glaasjes achterover geslagen had. Hij hoorde dat Pia en Brigitte Duits waren en ging tegen ze praten. Toen hij vroeg of ze van het ‘Deutsche Reich’, het ‘Arische Reich’ kwamen viel dat een beetje verkeerd en op de vraag of hij bij ons mocht komen zitten zeiden we dan ook nee. Maar hij begreep het geloof ik niet zo goed want hij bleef het vragen. Een paar mannen achter ons, waarbij de ‘patron’ van het café, redden ons. Nadeel voor hun was dat hij nu de hele avond bij hen bleef staan 🙂 Waar hij het allemaal over had weet ik niet, maar af en toe hoorde ik flarden over Kama Sutra, vrouw van 85 en seks… Ik weet niet of die mannen zo blij waren met zijn gezelschap!

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s