Nog maar drie dagen!!!


Rosanne aan het stressen? Nou nee hoor, ik ben gewoon langzaam aan het afbouwen 🙂 Die stress komt later nog wel denk ik, als ik mijn thesis aan het schrijven ben.
De laatste week staat eigenlijk een beetje in het teken van weggaan. Ik ben al begonnen met wat boeken inpakken enzo. Ondertussen laat ik af en toe wat vallen en hoef ik dus weer minder mee te nemen omdat het allemaal kapot is. Dat is ook een manier om te zorgen dat alles in de auto past natuurlijk… Van ESN was dinsdag het laatste feestje. Dit was echter niet zo heel leuk, ik heb er wel gezelligere feestjes meegemaakt.
Ook ben ik voor de laatste keer in het rusthuis geweest. Deze week had ik eindelijk mijn ‘verklaring van goed gedrag’ binnen, dus die kon ik bij mijn laatste bezoek daar nog even geven. Heb ik lekker veel aan gehad nu :/ Maar goed, ik ben er uiteindelijk wel een aantal keren geweest en heb er wel wat gegevens kunnen verzamelen.
Gisteravond nog een verjaardagsfeestje gehad. Het was gezellig, maar het bezoek was wel een beetje vreemd. Ach, met een paar glaasjes wijn maakt dat ook allemaal niet meer uit 🙂 Morgen of dinsdag voor de laatste keer met wat mensen een pintje drinken en dan ga ik woensdag alweer naar huis…


Een gedachte over “Nog maar drie dagen!!!

  1. Lies zegt:

    Jammer Roos! Ik vond het zo leuk om bij je op bezoek te komen :). Maar Utrecht is ook gezellig natuurlijk! En we gaan ook gewoon nog een keer terug om te stappen in Antwerpen met z’n allen ;)!! Liefs..

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s