C&A

Gistermiddag weer bezoek gehad. Nadat ze íetsje meer van Antwerpen gezien hadden dan de bedoeling was, stonden dan uiteindelijk toch Anne en Corné voor mijn deur. Het is toch anders om in België te rijden dan in Nederland 🙂 Ze hadden foto’s meegenomen van hun huwelijksreis dus die heb ik eerst even bekeken, zag er erg leuk uit!
In België moet je naast fritten natuurlijk ook wafels eten, dus dat zijn we eerst maar eens gaan doen. Jammer dat ze hier niet snappen dat je voor een restaurant binnen en een groot terras buiten wel wat meer dan drie obers kunt gebruiken. Nu hebben we ruim een uur over een wafeltje gedaan. Maar goed, zo erg was het nou ook weer niet want we zaten wel lekker en het was ook goed te eten. Omdat ik niet zoveel anders weet te bedenken, hebben we daarna de gebruikelijke rondwandeling door de stad gemaakt. De extra van de dag was een uitleg door een Antwerpse vrouw, zij wist toch weer spannende details te vertellen die ik nog niet wist!
Na een hele middag gelopen te hebben waren we natuurlijk wel uitgeput en besloten we om ergens te gaan eten. Na een niet al te korte bedenktijd hebben we toch iets gevonden, en ik vond het een goede keuze! Weer lekkere scampi’s met knoflook gegeten, dat is toch wel mijn favoriet denk ik 🙂 Thuis nog een bakkie thee gedaan en toen zijn ze weer richting huis vertrokken. Het was een leuke dag (ook al zat Corné af en toe te slapen)!’s Avonds heb ik bij Pia nog een paar rare Quentin Tarantino-films gekeken. Wat moet die kerel af en toe een rare kronkels in zijn hersenen hebben zeg :S En nu moet ik weer naar het station om Loes op te halen, mijn bezoekster van vandaag 🙂

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s