Mmmm…

De laatste weken eet ik bijna iedere dag in het studentenrestaurant. Hier kun je voor weinig geld een complete maaltijd krijgen en het zit ook nog eens bij mij in de straat.

Voordeel hiervan is dat ik ’s avonds niet hoef te koken. In deze ongezellige keuken (met afwas die er al stond toen ik hier aankwam!!) vind ik dat namelijk niet zo leuk en dat elektrisch koken gaat me ook nog steeds niet al te goed af. Hieronder wat beelden van de heerlijke maaltijden die er geserveerd worden. Zoals je ziet, we genieten ervan!Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s