Kort maar krachtig Flakkee

‘Pindakaas, daar word je groot en sterk van,’ heb ik altijd geleerd. Nu blijkt dat je er ook nog eens goede ideeën van kan krijgen. Tenminste, als je Martijn heet en op zondagmiddag met een boterham met pindakaas zit te ontbijten. Het idee was het volgende (in mijn eigen woorden): ‘omdat papa en mama vandaag hun verjaardag vieren
en het morgen ook nog eens moederdag is, is het wel leuk om Rosanne hier te hebben. Misschien kan ze wel met de trein naar Roosendaal komen en wij haar daar ophalen met de auto.’ Zo gedacht, zo gedaan. Eerst belde hij mij om te vragen of ik dat zag zitten. Daarna ging hij pas aan Derk vragen of hij wilde rijden. (Stel dat hij dit niet wilde, zat ik me al helemaal te verheugen op een ritje Nederland.) Gelukkig wilde Derk dit wel en mocht hij van papa wel met de auto. Aan mama werd niks verteld, alleen Aron wist ervan. Op een gegeven moment vroeg mama zich wel af waar Martijn en Derk nu waren, maar dankzij Aron zijn goede opvoeding wist hij wel een geheimpje te bewaren. Zo gebeurde het dat ik dus rond zes uur als een verrassing voor mama haar neus stond! Was zij even blij!

Ik vond het zelf ook leuk om even naar huis te gaan, al was het erg kort. De volgende dag moest ik alweer redelijk vroeg terug, omdat ik ’s avonds naar een concert zou gaan. Pia, Brigitte en ik hadden nog kaartjes tegoed voor Trix (muziekcentrum) en voor ik naar huis ga wilde ik hier nog wel iets mee doen. Zondag bleek er een optreden te zijn dus daar zijn we maar naartoe gegaan. Het was een optreden van de band Two Gallants. Het waren inderdaad twee mannen, maar op de vraag of ze galant zijn moet ik toch een negatief antwoord geven. (Helaas is de foto niet zo goed gelukt. In real life was het duidelijk dat de galante heer zijn broek wat verder op moest trekken.)
De muziek vond ik verder ook niet zo erg boeiend. Misschien leuk voor op de achtergrond als je met andere dingen bezig, of lekker met een biertje in het zonnetje zit, maar om de hele tijd naar te luisteren vond ik het een beetje saai. Maar ieder zijn smaak, nu weet ik in ieder geval dat ik op het Dourfestival niet naar ze hoef te gaan kijken (behalve als er niks anders te doen is dan met een biertje in het zonnetje te zitten).
Vanavond had ik nog een interview met een joodse meneer, dit is wel een van de laatste geweest. Ik ben hier nog twee weken en ben nu dus een beetje aan het afronden. Jaaa over twee weken ben ik weer in Utrecht!

2 gedachtes over “Kort maar krachtig Flakkee

  1. Janny zegt:

    Nou, dat was inderdaad een leuke verrassing! En zo knap van Aron dat hij het niet aan mij verteld heeft!Nog veel plezier de laatste weekjes in Antwerpen.Groetjes,mama

  2. Lennert zegt:

    Dankzij Aron zijn goede opvoeding? Ik denk niet dat leugens vertellen aan je tante in die categorie thuis hoort… Desalniettemin een puik staaltje werk van Aartje!

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s