Van alles

Sinds mijn vorige bericht heb ik alwéér bezoek gehad. Inderdaad, het lijkt of ik meer aan BEzoek doe dan aan ONDERzoek. Ergens is het ook wel waar, de laatste paar weken is mijn motivatie ver te zoeken. Toen ik me begin deze week besefte dat ik nog maar vijf weken de tijd heb, had ik opeens allerlei plannen. Maar als je dan mensen belt en ze nemen allemaal niet op, werkt dat ook weer niet echt motiverend. Ik hoop toch dat het de laatste paar weken nog even lukt om veel te doen.
Bezoek dus… vrijdag kwam Liselot weer naar Antwerpen. ’s Middags weer een beetje door de stad gelopen en ’s avonds waren we zo moe dat we niet meer uit konden gaan. Gelukkig hebben we dat zaterdag helemaal goedgemaakt. Overdag zijn we eerst naar het fotomuseum geweest. Echt leuk, hele mooie foto’s natuurlijk en ook allemaal hele oude camera’s. Ik vond het de moeite van onze lange wandeltocht er naartoe wel waard. Daarna lekker buiten pizza gegeten op het laatste plekje in de zon. Helaas was die zon na zo’n vijf minuten alweer verdwenen, maar het was nog steeds wel te doen.
’s Avonds zijn we samen met Pia en Claudia uitgegaan. Eerst gingen we naar een jeneverbar, hier hebben ze meer dan tweehonderd verschillende soorten jenever en likeuren. Moeilijke keuze dus, ik ben maar voor de kokosjenever gegaan. Echt, als je het drinkt heb je niet door dat je jenever drinkt, dus dat is heel positief! Later zijn we naar de Aalmoezenier geweest, een wat alternatieve danstent. Leuke muziek, en ook nog wat gedanst.
Zondag is Lies weer naar huis gegaan en heb ik nog wat in de zon gezeten. ’s Avonds voor het eerst sushi gegeten. Spannend hoor, ik vond het wel lekker. En nu, weer verder met mijn onderzoek!

Een gedachte over “Van alles

  1. Loes zegt:

    Ha Rosanne,Je hebt het inderdaad nogal druk zo te horen. Maar goed naar je zin geloof ik! En dat onderzoek.. daar kan je thuis nog altijd wat aan doen denk ik dan maar (kijk naar mij, het kan zelfs een jaar later nog ;)haha, nee, jij doet dat vast wat sneller)Maar nog maar 5 weken? Dat gaat snel. Mocht je nog tijd hebben, dan kan ik misschien nog wel eventjes (gepland) in Antwerpen langskomen… Lijkt me leuk!Nou, heel veel plezier nog en ik spreek je vast snel weer!x Loes

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s