Bezoek uit Utrecht
Gisteren heb ik alweer bezoek gehad. Straks kom ik niet meer aan mijn onderzoek toe zeg! :-O Simone en Monique kwamen gezellig langs. Half twaalf zouden ze al op het station zijn en ik moest me natuurlijk weer eens haasten, omdat ik nog van alles op het laatste moment moest doen. Zal dat ooit veranderen? Maar gelukkig had de trein vertraging en was ik er dus nog eerder dan zij. Het was erg gezellig om ze weer eens te zien.
We zijn eerst maar gaan lunchen op een terrasje op het Hendrik Conscienceplein. Toen we weggingen was het erg warm, maar later werd het toch wel wat kouder. Maar wat wil je, als je net die zomerse temperaturen gewend bent. Daarna hebben we weer wat door de stad gelopen en heb ik ze de hoogtepunten van de stad laten zien. We zijn ook nog door de joodse wijk gelopen en ik wilde ze naar het Stadspark leiden. Ik dacht toch echt dat ik inmiddels de weg wel wist en ik ga ook áltijd goed, maar nu ging het een beetje fout. We kwamen wel bij een park uit, maar dit was een beetje de verkeerde kant op. Toen zijn we maar met de tram teruggegaan, anders werd het té vermoeiend.
’s Avonds hebben we bij mij thuis gegeten en gekke/rare/leuke/mooie foto’s gemaakt. Simone had haar digitale camera bij zich, die ik mag lenen, dus voortaan kan ik nog veel meer foto’s showen!!! Bedankt 🙂
Daarna zijn we naar het wekelijkse feestje van ESN in de Vettige Swa gegaan. Het thema was Easter-Bunny, maar ik moet zeggen dat ik erg weinig konijnenoortjes gezien heb. Ik vond het wel gezellig en nu ben ik natuurlijk weer aardig moe. Om half twee zijn Simone en Monique alweer met de trein naar huis gegaan, dus nu kan ik weer hard aan het werk.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s