Zomer?


Dag allen, ik heb alweer een tijdje niks geschreven, dus hier even een update. Vorige week maandag, op tweede paasdag, ben ik met Brigitte naar Park Middelheim geweest. Dit is een park met allemaal beelden. Het was hartstikke mooi weer, dus hebben we lekker op een bankje gezeten en door het park gelopen. Maar wat sommige mensen kunst noemen zeg… ik zie het er soms niet in maar dat zal dan wel aan mij liggen. Er waren ook wel mooie en leuke dingen te zien. Hier hebben we ons dus wel vermaakt. ’s Avonds moest ik nog even een afscheidsbiertje doen omdat ik voor een paar dagen naar Nederland zou vertrekken.
Dinsdagmiddag ging ik naar de trein om de lange reis naar Flakkee te maken (wel 3 uur!!!). Woensdag een beetje buiten gezeten en naar de supermarkt geweest. Hier hebben ze namelijk niet alles wat ik wil eten en het is ook allemaal nog iets duurder, dus ik heb maar even wat dingen ingeslagen. Donderdag was dan de grote dag, Anne en Corné gingen trouwen! ’s Ochtends om tien uur ging ik al naar ze toe om te helpen met de jurk. Anne werd door Corné met de fotograaf en een mooie oude auto opgehaald en toen zijn ze een paar uur bezig geweest met foto’s maken. Ben benieuwd hoe ze zijn geworden. Om twee uur verzamelden we weer bij ze thuis en om drie uur waren we in het raadhuis van Middelharnis. Hier gebeurde het officiële gedeelte en mocht ik ook mijn handtekening zetten! 🙂 Daarna gingen we door naar een restaurant in Stellendam om aan de taart te beginnen. Het was een hele gezellige dag. ’s Avonds heerlijk gegeten en een leuke receptie gehad. En toen was het alweer voorbij. Nu zijn ze aan het genieten in Florida!
En ik ben weer terug in Antwerpen. Vandaag heb ik nog heerlijk van het mooie weer genoten, aan het St.Anna-strand. Dit is een strandje langs de Schelde, wat er zelfs echt als een strand uitziet, met zand enzo. En druk, dat ook nog eens.

2 gedachtes over “Zomer?

  1. Liselot zegt:

    Het is stil.. op je site! Maar leuke foto’s, vooral die ene, waarop het net lijkt of jij een standbeeld bent haha! Had je ook bijna niet herkend, het is dat je hand slap hing en dat je een fototoestel om hebt ;)! See you friday!! 🙂Liefs

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s