Alles behalve onderzoekDit weekend heb ik weer niks aan mijn onderzoek gedaan, maar ik moest even weg. Zaterdag was het vrijgezellenfeestje van Anne waar ik natuurlijk wel bij moest zijn. Dus ging ik vrijdag weer eens op weg naar Flakkee. Ik was hier toch al twee maanden niet geweest, maar de geurige varkensluchten kwamen me in de buurt van Sommelsdijk gelukkig gelijk tegemoet, dus daar was alles nog hetzelfde. ’s Avonds naar het Monument geweest en dat was erg gezellig, veel mensen die ik lang niet gezien had. Om mijn Vlaamse frituurtraditie niet te doorbreken stelde Maarten zijn huis beschikbaar voor een frituurnachtje. Gelukkig maar 🙂
Zaterdag vroeg opstaan viel een beetje tegen, maar het is me wel gelukt. Half tien moesten we al bij Anne en Corné voor de deur staan. Heel de dag zijn we bezig geweest (vooral met eten) en het was erg gezellig. Ik hoop dat Anne en Corné het ook leuk gehad hebben, maar ik geloof van wel. ’s Avonds ben ik niet meer weggeweest, dat hield ik niet meer vol.
En vanochtend kwamen Nico, Marianne, Lisa en Aron me ophalen om richting Antwerpen te vertrekken. Gelukkig was het weer mooi weer, dus ik kon ze weer goed mijn standaardrondleiding geven. Op het plein voor de grote kathedraal begon net een straatartiest toen we eraan kwamen. Hij was erg leuk, dus daar hebben we ook nog een tijd bij staan kijken. De rondleiding werd afgesloten met een fritje en toen liepen we weer naar huis. Hier nog even iets gedronken en toen ging de familie Paasse weer terug naar Nederland. Ook dit was weer een leuke dag, maar de komende dagen zal ik me wel weer even wat meer bezig moeten gaan houden met mijn onderzoek. Daarvoor ben ik tenslotte hier 🙂

4 gedachtes over “Alles behalve onderzoek

  1. Janny zegt:

    Hoi Roos,Fijn dat je weer zulk lekker weer trof voor je rondleiding! Geniet er morgen ook nog maar van, want daarna wordt het weer een stuk frisser.Tot over anderhalve week,mama

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s