Antwerpen winkelstad

Nadat ik vrijdag met bezoek had doorgebracht, kwam Liselot zaterdag langs om me nog een paar dagen bezig te houden. En dat is goed gelukt. Antwerpen is zo’n leuke winkelstad, daar kun je makkelijk een paar dagen mee vullen (en een paar portemonnees mee legen). Als je op de Meir loopt zou je, afgezien van de zoete luchten van de Belgische wafels, zo kunnen denken dat je in Nederland bent. H&M, Hema, Blokker, Kruidvat, C&A, noem maar op. Altijd leuk natuurlijk, maar gelukkig zijn er ook nog andere straatjes, met tweedehandswinkels en boetiekjes die niet de standaardkleding van bijvoorbeeld H&M verkopen (die de helft van het winkelende volk in haar kast heeft liggen). Soms is het erg moeilijk om je in te houden, maar het is mogelijk (dus… mijn portemonnee is nog niet leeg, yes!). Ook zijn er een paar tweedehands-boekenwinkels waar nog als nieuw uitziende boeken voor soms maar twee euro verkocht worden. Daar kun je natuurlijk niet weggaan zonder een gevulde tas. En dan heb ik het nog niet gehad over al de leuke restaurantjes en cafétjes die in de stad te vinden zijn.
Kortom, genoeg om je een weekendje mee te vermaken. Ik vond het dan ook weer een leuk weekend en het was/is moeilijk om me deze week weer op mijn onderzoek te concentreren. En deze week moet ik juist best veel doen, omdat ik in het weekend naar Flakkee moet. Wat zal dat fijn zijn, weer even in het ‘normale’ Nederland 😉 Ik ben trouwens nu ongeveer op de helft, over twee maanden ga ik weer terug. Als ik aan mijn onderzoek denk krijg ik het daar af en toe wel benauwd van, maar in twee maanden kan ik vast nog een hoop doen.

2 gedachtes over “Antwerpen winkelstad

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s