Aquatopia… eindelijk!!!


Al ruim een half jaar zat ik erop te wachten, ernaar te smachten, hoe lang zou het nog duren? Maar nu dan, eindelijk, ben ik in Aquatopia* geweest!!!
Toen we in de zomer een paar dagen in Antwerpen waren, wilden Nienke, Ruben, Marijn en ik hierheen gaan. Toen waren we echter een beetje laat en konden we het niet vinden, dus bleef het bij de vijver van een lunchroom. Ook leuk, maar dit was het toch niet helemaal. Gisteren kwamen Nienke, Ruben en Marijn mij een bezoekje brengen, en was het bijna vanzelfsprekend dat we een nieuwe poging zouden wagen. Dit keer is het wel gelukt en ik vond het erg geslaagd. We hebben de vreemdste vissensoorten gezien en ook wat slangen, schildpadden en leguaan Mozart**.
Nadat de haaien ook nog eens over ons heen gezwommen hadden, vonden we het wel weer genoeg. Ik heb ze even mijn kamer en het mooie universiteitsgebouw geshowd en daarna zijn we ergens gaan eten. Dit was weer erg lekker. In een café hebben we ons nog erg vermaakt met suikerklontjes en toen was het alweer tijd voor de trein. Ik vond het een gezellige dag!

*
“Europa’s onderwaterbelevenis”
**
http://www.nu.nl/news.jsp?n=956864&c=122

Een gedachte over “Aquatopia… eindelijk!!!

  1. marijn zegt:

    ja het was het wachten waard hoor! Jammer dat het idd al snel tijd was voor de trein, hoewel ze daar bij antwerpen-berchem anders over dachten. Maar aquatopia is, met als hoogtepunt leguaan Mozart, zeker een aanrader.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s