Alweer ziek

Ik zie dat het alweer een week geleden is dat ik iets geschreven heb. Weinig inspiratie de laatste tijd. Het enige dat ik op dit moment weet te vertellen is dat ik weer ziek ben, geveld door de griep. En daar valt weinig leuks over te vertellen. Gelukkig heb ik nu (met dank aan Martijn) wel wat films op de computer staan waar ik mijn tijd mee kan doorkomen. (Ik kijk zelfs al naar The Office…) Volgende keer hopelijk weer een boeiender bericht.

4 gedachtes over “Alweer ziek

  1. Lennert zegt:

    Quote anders een paar leuke moppen van of anekdotes over Gareth Keenan! En beterschap maar weer, dat het dit keer maar wat langer mag duren voor je weer geveld bent door de ziekte!

  2. Loes zegt:

    Nou Rosanne,Ik voel helemaal met je mee hoor 🙂 Wie had het anders verwacht?Ik ben nu gelukkig weer wat fitter.. dus kom op.. hoppah aan die kiwi’s dan komt het bij jou ook vast snel goed!!

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s