Nog meer Vermaten


Mijn moeder vroeg of Antwerpen nog meer Vermaten aan zou kunnen. Dat wist ik natuurlijk ook niet, dus hebben we maar de proef op de som genomen: papa, mama en Derk kwamen me vandaag een bezoekje brengen. Volgens mij ging het wel goed, af en toe hoorden we wel ergens een sirene maar die kwam nooit op ons af. Ik zal morgen voor de zekerheid nog wel even in de krant kijken…
Ik heb ze weer zo’n beetje dezelfde rondleiding gegeven als hun voorgangers (en dezelfde als ik aan het begin zelf kreeg), niet erg origineel dus maar dat maakte voor hen geloof ik niks uit. Het was hartstikke mooi weer dus er waren erg veel mensen buiten. En overal zaten de terrasjes vol met mensen die van de zon aan het genieten waren. Natuurlijk weet ik dat die klimaatverandering en opwarming van de aarde allemaal niet zo goed is, en ik probeer ook wel een beetje milieubewust te leven, maar toch kan ik het niet erg vinden dat de winter niet erg koud is geweest en dat het nu al zo vroeg mooi weer is. Ik hou van de zon!!!
’s Avonds hebben we lekker gegeten en dit keer níet in een frietkot. Lekkere scampi’s met knoflook, mmm… veel lekkerder. Nu zijn ze alweer thuis, het is dan ook maar iets meer dan een uur rijden. Dus… wie is de volgende? 😉

4 gedachtes over “Nog meer Vermaten

  1. Simone zegt:

    ik wil heel graag langskomen! zeker nu de zon schijnt, want ik ken antwerpen alleen bij stromende regen 😦 maar goed mijn rooster is niet erg relaxed, ach wacht ik stuur je wel ff een mailtje, dit wordt en beetje te lang!liefs simone

  2. Marianne zegt:

    Hoi Rosanne, bekende foto. Toch niet gepikt hè? Moeten wij toch ook maar eens naar je toe komen, al zijn we dan geen Vermaten.Groetjes Marianne en de rest.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s