Vermaten in ’t Antwerpse

Gisteren heb ik bezoek gekregen, Martijn en Lennert kwamen langs! Dat was leuk, want ik had inmiddels al ruim een maand geen bekenden meer gezien. Martijn had wat films voor me voor op de computer, dus nu hoef ik me nooit meer te vervelen 😉 We hebben een tourtje door de stad gemaakt, dus nu kennen ze alle mooie (of alleen de toeristische?) plekjes van de stad. Gelukkig was het over het algemeen mooi weer, lekker zonnig, we zijn maar twee keer nat geregend. Natuurlijk moesten we ook in een fritkot eten, want dat hoort erbij als je in België bent. En een pintje drinken. Aan het eind van de dag had ik wel een beetje zere benen, omdat we zoveel gelopen hadden, maar het was wel gezellig!

Een gedachte over “Vermaten in ’t Antwerpse

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s