Zoenen voor een biertje?


Dinsdagavond is de vaste avond dat ESN haar feestjes organiseert. Iedere week hebben ze een ander thema, waarop je je natuurlijk kunt verkleden. Deze week was het echter niet nodig om je te verkleden, want ze hadden iets veel leukers bedacht, een French Kiss Party. Dit betekent dat je een gratis biertje krijgt als je met iemand zoent. Dit moest natuurlijk wel op camera vastgelegd worden als bewijs. Ik denk dat ik tijdens het feest niet goed opgelet heb, want de website staat nu vol met zoenende mensen. Wat mensen al niet over hebben voor een biertje ter waarde van 1,50. Maar goed, om niet helemaal buiten de sfeer te blijven, bedacht ik dat een mooie rooie zoen op je wangen ook wel mooi zou staan. Voor we weggingen hadden Pia, Brigitte en ik dus een dikke laag knalrode lippenstift opgesmeerd en elkaar gezoend! Het werd wel gewaardeerd, maar was geen biertje waard, daar moest je toch echt je tong voor gebruiken…
Mijn onderzoek schiet nu ook al wat meer op. Ik heb deze week drie interviews gehad en zaterdag heb ik wat Poerimfeestjes af te gaan. Ik heb de interviews opgenomen en probeer ze helemaal uit te schrijven, maar dat is wel ongelofelijk veel werk zeg. Over een opname van drie kwartier doe je al gauw drie uur! En het vervelende is dat je dan ook nog eens steeds je eigen stem er tussendoor hoort. De meeste mensen vinden hun eigen stem raar klinken, ik dus ook, nu mag ik er steeds naar luisteren. Leuk!

4 gedachtes over “Zoenen voor een biertje?

  1. Anonymous zegt:

    hey rosannetje!Wat goed dat je al zoveel interviews hebt, dus die contacten hebben toch wat opgeleverd!ik herken je probleem van het uitschrijven, mijn eerste interview leverde 81 minuten aan materiaal op en na twee volle dagen heb ik NOG twintig minuten te gaan qua uittypen. Ik heb twee interviews gehad, kom er net van een terug, maar heb er morgen nog een. Ga je maandag nog beginnen in dat rusthuis? succes als je daar begint, wel spannend! maar het levert vast veel goed materiaal op! verder ben ik benieuwd naar je verdere synagoge avonturen 🙂 als ik ooit een weekend tijd heb (de komende weken niet, allemaal interviewafspraken!!!) dan kom ik je nog wel eens opzoeken hoor!liefs miekie

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s