Ziekjes in België :(


Sinds zaterdagmiddag ben ik een beetje verkouden, en het wordt alleen maar erger. Terwijl ik morgen naar Brussel moet! Misschien komt het doordat ik mijn gsm bij me had in de synagoge, en dat mag niet op Sjabbat. Ik hoop maar dat het morgen wat beter gaat.
Ik heb vandaag wel wat afspraken gemaakt met mensen. Ik kan vrijwilligerswerk gaan doen in een joods rusthuis, dus daar kan ik vast wel wat mensen spreken. Hier wordt op maandag 5 maart het Poerimfeest gevierd, dus dan kan ik al bij drie verschillende Poerimfeesten aanwezig zijn! Verder heb ik dan tenminste ook iets te doen, want nu zit ik naast mijn (weinige) afspraken weer te veel suf achter de computer 🙂 Net of ik thuis ben…
De enige keer in de week dat ik college heb is op maandagavond van 7 tot 9, dus dat neemt ook niet veel tijd in beslag. Maar wel interessant: inleiding tot de joodse cultuur. Wat ze vorige week vertelde wist ik voor het grootste deel al wel, omdat ik al veel ingelezen heb voor mijn onderzoeksopzet, maar ik denk dat er nog wel wat nuttige en interessante dingen aan bod komen.
Morgen dus naar Brussel, omdat ik hier een ‘begeleider’ nodig had om de Erasmusbeurs te kunnen krijgen, en dat scheelt een hoop geld! De begeleider die ik gevonden heb woont in Brussel, dus ik dacht er een leuk tripje van te maken. In Brussel is namelijk ook het joods museum van België, waar ik dan gelijk naartoe wil gaan. Maar dat ligt er maar aan hoe ik me morgen voel.

Een gedachte over “Ziekjes in België :(

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s