Interviews interviews interviews

Na ons leuke weekend in San Pedro moesten we weer terug naar ons dorpje om verder te gaan met ons onderzoek. Tot nu toe had ik nog maar weinig gedaan, eigenlijk té weinig, maar daar zou deze week verandering inkomen. We moesten vandaag namelijk een tussentijdse rapportage inleveren, dus daar moest ik natuurlijk wel iets in te vertellen hebben. Maandag zijn we eerst even bij het gemeentehuis langsgeweest om informatie over ons dorp te verzamelen. We werden gelijk goed geholpen en terwijl wij dachten dat ze heel veel op zouden moeten zoeken, stonden we al snel weer buiten. Mét de informatie die we nodig hadden. Daarna hebben we nog een tijdje buiten gezeten voor het gemeentehuis en nu blijkt dat dat ook best leuk kan zijn. Je ziet van alles daar: vrouwen die hun kindje op een steen laten plassen en daarna gewoon weer het kindje daarin zetten, kindjes die van hun fiets vallen en dan hun zadel verliezen, jongetjes die stiekem banden van auto´s leeg laten lopen… Het is wel duidelijk, zulke spannende dingen als in de eerste weken doen we hier niet meer 🙂 Maar goed, zulk soort dingen kunnen ook leuk zijn.
Dinsdag gingen we weer even naar het dorp, toen bleek het werelddag van het water te zijn. Nooit van gehoord, maar het schijnt dus te bestaan. Woensdag begon het toch te dringen… ik had nog steeds geen interview om in mijn rapportage te zetten. Hoe slecht zou ik dan overkomen? ´s Middags besloot ik dus toch maar bij iemand langs te gaan. Zij was niet thuis, maar er was wel iemand anders die ik kon interviewen. Toen ik uitgevraagd was zei die jongen dat hij nog wel iemand kende, dus gingen we daar naartoe. En die jongen had ook nog wel een zusje die ik kon interviewen dus daar heb ik ook maar mooi gebruik van gemaakt. Aan het eind van de middag was mijn eerst geplande slachtoffer wel thuis, dus heb ik haar ook nog geïnterviewd. Zo dat waren dus even vier interviews op één dag! Als het nu nog niet goed is… 🙂
Voorlopig doe ik dus weer even rustig aan, want ik wil natuurlijk niet overspannen raken…
Ik heb geprobeerd foto´s hierop te zetten, maar helaas lukt dat niet. Dus jullie moeten het met mijn omschrijvingen doen…

3 gedachtes over “Interviews interviews interviews

  1. Lies zegt:

    Wauw Roos!! Vier interviews op 1 dag!! Dat is echt wel veel….idd uitkijken dat het niet te veel voor je wordt…pffff. Ik wacht wel gewoon op de foto’s uit je “ouderwetse” fototoestel…als je weer thuis bent! 😉Liefs

  2. Anne zegt:

    zo jij bent goed bezig zeg. Als je op zo’n tempo doorgaat krijg je een fantastisch verslag. ik bekijk de foto’s van de andere meiden wel, krijg ik toch een beetje idee hoe het er daar uit ziet. liefs, Anne

  3. Amos zegt:

    cool dat het nu wel een beetje loopt! en als je terug bent moet er maar een foto-kijk-avondje georganiseerd worden denk ik, met allemaal van die ouderwetse foto’s…

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s