Drukke dag

Woensdag hebben we een lekker drukke dag gehad. ’s Ochtends zijn we naar de Aguas Amargos gegaan. Dit zijn bronnen die natuurlijk verwarmd worden. Het viel wel een beetje tegen, omdat het een rechthoekig bad was en verder een paar vreemde hokjes waar ook een klein stroompje water in liep. Eerst had ik dus niet zo heel veel zin om erin te gaan, maar het was echt heerlijk warm. Na een tijdje werd het wel een beetje saai omdat je er verder natuurlijk niks kan doen, alleen een beetje in het water liggen. De omgeving was wel supermooi. Hoge bergen en het licht stond heel mooi op de bomen en in de verte kon je een vulkaan zien liggen. Onze chauffeur liet ons nog een foto zien van hoe het eruit zag in oktober, kort na de orkaan Stan. Het was helemaal verwoest daar en het restaurantje wat er stond was half in elkaar gestort. Nu zag je daar helemaal niks meer van terug, dus dat hebben ze heel snel weer mooi opgebouwd. Je ziet trouwens haast nergens meer iets van verwoestingen ofzo. Ze zijn gelijk begonnen met opbouwen en dat is blijkbaar dus goed gelukt. Af en toe zie je op een berg nog wel een heel stuk waar bomen naar beneden zijn gekomen met allemaal losse takken en stukken boom enzo, maar verder merk je er niks van. De weg naar de bronnen was supermooi. Overal akkertjes in de valleien tussen de bergen en het zag supergroen allemaal. Net een sprookje. Echt heel gaaf! Dan is Nederland toch maar saai!
’s Middags waren we net op tijd weer terug voor het eten en daarna konden we gelijk weer naar school. Heel de middag lekker les gehad. ’s Avonds zijn we uitgeweest, naar een bar die KokoLoko heet. Dit was wel gezellig, maar er werd erg veel salsamuziek gedraaid. Daar kan ik natuurlijk sowieso niet op dansen en na een tijdje vond ik de muziek heel irritant worden. We zijn rond half 1 al weggegaan, maar je moet hier eigenlijk ook niet te laat over straat lopen. We waren wel met zijn vijven dus het ging nu wel, maar als je met zijn tweeen bent moet je dat niet doen.
De volgende ochtend moesten we natuurlijk weer vroeg opstaan voor het ontbijt, dat was wel een beetje jammer. Verder heb ik niet zoveel gedaan. Beetje in de zon Spaans leren enzo, en weer lekker verbranden 🙂 Oh ja, gistermiddag hebben we nog ‘kookles’ gehad. Een typisch Guatemalteeks gerecht (ik weet de naam even niet meer) wat niet geweldig lekker was. De les bestond vooral uit kijken hoe het gedaan werd, maar het was wel grappig. Er werd een papje gemaakt van maismeel, daar moesten blaadjes van een of andere plant doorheen en dat papje moesten we in een blad stoppen. Ook nog een beetje kaas erbij en dan dubbelvouwen. Daarna werd het gekookt. Ik vond er weinig smaak aanzitten, maar het was wel grappig om te doen. Vanmiddag de laatste les van de week, en dan lekker weekend! 🙂

2 gedachtes over “Drukke dag

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s