Panajachel

Gisteren zijn we aangekomen in Panajachel. Dit was een fijne reis, als je van wat risico houdt. Over hoge bergwegen rijden met hoge snelheid en dan zo vaak mogelijk inhalen terwijl je door de bocht gaat. Daar hield de chauffeur geloof ik erg van. En dan hoort er natuurlijk bij dat er af en toe hard op de rem getrapt wordt terwijl je zelf al dacht dat het te laat was. Maar we hebben het overleefd 🙂 Hier zijn ze er geloof ik wel aan gewend dus het gaat altijd weer goed. Dit plaatsje is wel een stuk minder leuk dan Antigua. Ook heel toeristisch en er komen steeds mensen naar je toe om je dingen te verkopen die je helemaal niet wilt. En maar aandringen. Ik vind de vrouwen er hier heel aardig uitzien, ze hebben van die lieve gezichten, maar ondertussen weten ze wel hoe ze met toeristen om moeten gaan. Onderhandelen onderhandelen, zo gaat het hier. Aangezien wij daar nog niet zo aan gewend zijn, zijn we vaak meer geld kwijt dan had gekund. Zelfs voor onze hotelkamer hadden we geloof ik af kunnen dingen. Maar goed, duur is het allemaal nog steeds niet, dus zo’n ramp is het ook weer niet.
Op dit moment zijn Simone en Babette naar een natuurpark met vlinders enzo. Monique en ik zijn een beetje ziekjes, dus niet meegegaan. Oh ja, ons boottochtje is ook niet meer doorgegaan, we komen waarschijnlijk toch daar in de buurt terecht, dus zien we al die plaatsjes nog wel.
En Lennert: welke fout bedoel je 😛
En ik vind het heeeel leuk om jullie eraan te herinneren dat het hier lekker warm is, vandaar dat ik dat steeds doe. Maar ik zal proberen ermee op te houden! 🙂

6 gedachtes over “Panajachel

  1. Janny zegt:

    Echt weer iets voor jou, hoor, om het een fijne reis te noemen! De turbulentie in het vliegtuig vond je ook al grappig. Nou, blij dat jullie het overleefd hebben. Ik hoop dat je weer gauw opgeknapt bent om nog een paar dagen te genieten voordat je naar de talenschool gaat. Liefs, mama

  2. Anne zegt:

    zo ik ben weer op de hoogte alle sites van je vriendinnen gelezen en foto’s bekeken. hopelijk voel je je snel weer beter. En fijn dat het bij jouw zo lekker warm is, wij zitten wel in de kou hoor. xxx Anne

  3. Anne zegt:

    morgen ga je toch naar de talenschool? Alvast veel succes, maar ik las dat jullie al goed spaans spreken dus dat wordt een makkie.

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s