Lekker warm hier!!!


Derde keer dat ik het ga proberen. In Firefox kreeg ik al twee keer een foutmelding waarna hij uitviel, dus nu maar Internet Explorer, ja Martijn!! Mijn verhaaltje wordt wel steeds korter.

Ik ben dus veilig aangekomen. Na een reis van ongeveer 25 uur, was het erg fijn dat we er eindelijk waren. Nog wel lekker turbulentie gehad in het vliegtuig. Was wel grappig, alleen jammer dat het steeds net tijdens het eten was 🙂 En als je via de VS vliegt, doen ze extreem veel aan veiligheid, dus dat is ook niet zo leuk.
Toen we eindelijk in Guatemala Stad aankwamen waren we wel heel blij. Het was al 15 graden terwijl het nog maar half 7 ´s ochtens was, dus dat is wel lekker! We werden door een busje opgehaald die ons naar het hotel bracht. Onderweg was het al heel druk, mensen beginnen de dag hier al vroeg. Er reden al heel veel van die ´kippenbussen´. Dat zijn oude Amerikaanse schoolbussen die hier als gewone bus gebruikt worden. Ze zaten extreem vol, de deuren stonden gewoon open en sommige mensen hingen zelfs aan de buitenspiegel om zich vast te houden. En dat terwijl het verkeer hier toch niet erg rustig is. Ik was dan ook blij toen we in Antigua aankwamen. Daar zijn alle straatjes gemaakt van keien, dus kunnen de auto´s ook niet al te hard rijden.
Het is hier heel mooi, het ziet er echt gezellig uit. Met allemaal gekleurde huisjes enzo. Ons hotel is ook heel leuk, er is een soort binnenplaatsje met een grasveldje, waar de hotelkamers op uitkomen. We hebben een 4persoonskamer, met eigen douche en w.c. en de bedden zijn ook nog best te doen. Tot nu toe is dat dus allemaal oke. Je kan hier ook best lekker eten en… het leukste om jullie mee te pesten… het is heeeel warm!!! 😀 Ons Spaans is nog niet al te best, maar meestal lukt het wel om duidelijk te maken wat we bedoelen. Het is hier ook erg toeristisch (de eerste toeristen die we tegenkwamen bij de pinautomaat waren zelfs Nederlanders) dus veel mensen kennen ook wel Engels. Gister hebben we lekker uitgerust, uiteindelijk ben ik in 8 uur al in slaap gevallen, maar wat wil je, na 44 uur wakker te zijn geweest 🙂 Vandaag hebben we een beetje hier rondgelopen en morgen gaan we een tour doen. Naar wat musea en ik weet eigenlijk niet meer wat er allemaal bijzit. Lekker de toerist uithangen 🙂 Dat doen we nu ook al, veel foto´s maken enzo. Als het goed is staan er nu op Simone haar site al wat.
Zelfs nu we er nog maar 1,5 dag zijn, kan ik al wel veel meer vertellen, maar daar heb ik nu geen tijd meer voor. Volgende keer meer!

10 gedachtes over “Lekker warm hier!!!

 1. Derk zegt:

  Ha Roos, het is hier nog bar koud hoor. Heb je al veel tortilla’s verorberd? Owja, ik heb intrek genomen in je kamer in Utrecht, Martijn was namelijk thuis en deed heeeeeeel vervelend.Bak ze daar nog he, Derk

 2. Janny zegt:

  Hoi Rosanne,Ja, we zijn hier allemaal jaloers op je, hoor, zo lekker warm! Hier is het nu zelfs 2 graden onder nul! Geniet er maar lekker van.Liefs,mama

 3. bootje zegt:

  Hej Roos,klinkt goed allemaal!!!!! Het zal wel een super tijd worden daar..:) Ik zou wel even om een hoekje willen kijken en ben super benieuwd naar al je verdere verhalen!!!!Geniet ervan!Liefs en dikke kus bo

 4. Liselot zegt:

  Hee lieve Roos! Klinkt wel heeeel fijn! Het is hier inderdaad koud…:( en daarom zijn veel mensen dan ook chagerijnig… Ik zou liever daar bij jou willen zijn :)! Liefs

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s