Foto’s

Ik heb zelf geen digitale camera, dus foto’s van mij zullen hier niet op komen te staan. Simone gaat wel, voor zover dit mogelijk is natuurlijk, foto’s op haar site zetten, dus het kan leuk zijn om daar te kijken: http://www.pbase.com/sillysimmy . We reizen samen en als het goed is komen we in hetzelfde dorp terecht, dus er is een kans dat ik er ook weleens op sta ;). En anders is er in ieder geval te zien waar ik ongeveer zit.
Zo, ik ben bijna klaar met mijn tas inpakken. Vanmiddag ga ik weer naar Sommelsdijk en van daaruit gaan mijn ouders me naar Schiphol brengen. Ik moet nu dus alles meenemen, ik hoop maar dat ik niks vergeet! Mijn volgende bericht komt hopelijk vanuit Guatemala! 😀

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s