Afscheidsfeestje

Zo, vandaag was ik lekker brak. Gisteravond een afscheidsfeestje gehouden en dat was wel gezellig! Alleen lag ik laat op bed en werd natuurlijk vroeg weer wakker. Maar je moet er wat voor over hebben als je zolang weggaat 😉 Ik vond het heel tof dat er zoveel mensen gekomen zijn en dat sommigen zelfs aan cadeautjes gedacht hebben (dat is nooit verkeerd natuurlijk :)). Met mijn overlevingspakket gaat het vast allemaal wel goed komen. Vooral het zwaard zal denk ik goed van pas komen. En met mijn mooie sloffen kan ik ze daar wat leren over de Nederlandse cultuur 😉 En dat van Lies was natuurlijk heel lief. Oh wat heb ik toch een leuke en lieve vriendjes en vriendinnetjes 😀 Dankjewel allemaal!!! De meeste mensen zie ik volgend weekend nog wel even, dus dan is het eigenlijk pas echt afscheid. Nu moet ik alleen nog even een paper schrijven 😦 en nog wat dingen regelen en kopen en natuurlijk mijn tas inpakken! Volgende week om deze tijd zit ik al in het vliegtuig…

7 gedachtes over “Afscheidsfeestje

 1. marijn zegt:

  Heee haaa, feestje was zeker gezellig. En zoiezo al 1 mooie foto waar iedereen heel charmant op staat zo te zien:)Zou mooi zijn als je de site een beetje bij kan houden, idd maar even afwachten of er ergens op de hoek van de rimboe een internetcafé staat.Zie je misschien vant weekend nog wel. groeten!marijn

 2. Rosanne zegt:

  Ja hihi, heel charmant. De foto’s zijn eigenlijk allemaal niet zo geweldig (ik val geloof ik toch nog een beetje tegen als fotograaf) en het lukte me zo snel ook niet om er nog meer op te zetten, dus hier moeten jullie het maar mee doen! Haha!En inderdaad, gelukkig zie ik Lies vrijdag én zaterdag nog!! 🙂

 3. Anonymous zegt:

  goede reis vanuit Houten, dan weet je wel van wie. Tip: neem een slaaptablet de eerste nacht als je daar aangekomen bent, anders gaat het helemaal fout met je ritme.

 4. Anne zegt:

  Hai,Zo als je dit leest zit jij al in de warmte. Was het vliegen niet erg lang? Heel veel plezier daar. Ik zal vaak op de site kijken wat je allemaal doet. Liefs, Anne

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s