Het Begin

Voor degenen die erin geïnteresseerd zijn, zal ik hier bijhouden hoe het gaat tijdens mijn verblijf in Guatemala. Ik heb geen idee of dit bijhouden ook echt zal lukken, omdat ik waarschijnlijk zelf geen internet zal hebben. Het zal afhangen van de internetcafés en van de tijd die ik dan ook nog hieraan kan besteden. Maar goed, voorlopig zit ik er nog niet (ik ga 29 januari weg), dus voorlopig zal hier ook niet veel op komen te staan 🙂

3 gedachtes over “Het Begin

Reageren? Dat mag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s